Personvern

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 947 91 420
E-post: ronny@njsikkerhet.no
Post: Riseveien 1B, 1738 Borgenhaugen
Org Nr: 915 210 929

Personvernerklæringen opplyser deg hvordan Norsk Jernbanesikkerhet As innhenter og behandler personopplysninger på sine nettsider. Norsk Jernbanesikkerhet forplikter seg til å beskytte dine personopplysninger. Kontakt oss på ronny@njsikkerhet.no dersom du har ytterligere spørsmål om våre vilkår.

Ved å bruke denne nettsiden, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i disse personvernreglene. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Norsk Jernbanesikkerhet As. Vi samler inn minimalt med personlig informasjon som kreves for ethvert formål. Vi lagrer ikke din personlige informasjon lenger enn nødvendig.

Personopplysninger som behandles

Norsk Jernbanesikkerhet samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
- Firmanavn
- Kontaktperson
- Firmaadresse/fakturaadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Hjemmeside
- Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Dette er opplysninger vi trenger for å levere et produkt eller tjeneste eller til å forbedre opplevelsen på våre nettsider. Disse opplysningene kan du ha gitt oss og/eller er offentlig tilgjengelig.

Hvordan informasjon innhentes

Norsk Jernbanesikkerhet samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på tjenester:
- Kontaktskjema på våre sider
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Norsk Jernbanesikkerhet kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Norsk Jernbanesikkerhet.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Dersom du mener at Norsk Jernbanesikkerhet As ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.